Teknologji Shanghai Runwu Chemical Co, Ltd

8 vjet majorë BESUESHËM

rreth nesh

i mirëpritur

Shanghai Runwu Teknologji Kimike Co Ltd është një produkt ndërmarrje kimike R & D, prodhimit, shitjes, si një nga zbulimin. Ne të varet nga aftësia e fortë kërkimore dhe teknologji e pjekur, dhe të ketë një rritje të shpejtë në industrinë kimike, duke u mbështetur në shkencë dhe teknologji të zhvillimit, të sigurojë klientët me produkte të kualitetit të lartë është ndjekje tonë të vazhdueshme.

Lexo më shumë