Shanghai Runwu Kimia Téhnologi Co., Ltd.

8 taun jurusan dipercaya

tentang Kami

wilujeung sumping

Shanghai Runwu Kimia Téhnologi Co. Ltd. mangrupakeun kimiawi produk perusahaan R & D, produksi, jualan, minangka salah sahiji deteksi nu. Urang gumantung kana kamampuan hasil panalungtikan kuat sarta tempo téhnologi, sarta boga naékna gancang di industri kimia, gumantung Elmu Pangaweruh jeung Teknologi ngembangkeun, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur anu ngungudag konstan urang.

maca deui

News & Kajadian

kana kami

certifications

kaajenan