Shanghai Runwu Kimia Téhnologi Co., Ltd.

8 taun jurusan dipercaya

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Anjeun hiji Produsén atanapi Trading Company?

Kami duanana. urang gaduh pabrik urang sorangan jeung R & D puseur. Kabéh klien kami, ti imah atawa di luar nagari, anu warmly ngabagéakeun nganjang kami!

Dupi anjeun nyadiakeun layanan Adat sintésis?

Muhun kantenan! Sareng grup dinamis urang jalma dedicated na terampil bisa minuhan kaperluan konsumén urang di sakuliah dunya, pikeun ngembangkeun katalis ngaropea husus nurutkeun kana réaksi kimiawi béda, - dina sababaraha kasus migawé bareng kalayan konsumén urang - anu bakal ngaktipkeun anjeun nurunkeun biaya operasi anjeun tur ningkatkeun prosés Anjeun.

What is the time pangiriman anjeun?

urutan Leutik téh nyaéta di sabudeureun 1-2 poé; urutan bulk téh nurutkeun kana produk na kuantitas.

Naon cara pengiriman barang?

Numutkeun tungtutan anjeun. Suweng, DHL, TNT, Fedex, UPS, angkutan udara, angkutan laut jsb Urang ogé bisa nyadiakeun DDU na DDP jasa.

Kumaha l bisa ngaleupaskeun mayar ka anjeun?

Urang tiasa nampi bayaran anjeun ku T / T, rugbi Kulon, Kartu Kredit, nu disarankeun. Kami supplier emas di Alibaba kami nampa maneh mayar eta via Alibaba Trade jaminan.

Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?

standar produksi urang anu ketat pisan. Mun aya masalah kualitas nyata disababkeun ku kami, kami bakal dikirim anjeun barang haratis pikeun ngagantian atawa ngabalikeun duit leungitna anjeun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?