Вкус и мирис
Катализатори
Нано материјали

Што ќе правиме?

Шангај Runwu Хемиска технологија копродукции Ltd е хемиски претпријатие производ R & D, производство, продажба, како еден од откривање.Ние зависиме од силна истражувачка способност и зрела технологија и имаме брз пораст во хемиската индустрија, потпирајќи се на развојот на науката и технологијата, да им обезбедиме на клиентите производи со висок квалитет е наша постојана потрага.

Гледај Повеќе

Нашите производи

Контактирајте не за повеќе примероци на албуми

Според вашите потреби, приспособете за вас и обезбедете ви духовитост

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА

Вести

Истражување на разновидноста на селенитот: моќен оксидант и произведувач на соединенија на селен

Селенитот е безбоен хексагонален кристал кој привлече големо внимание поради широкиот опсег на примена во различни индустрии.Ова соединение се покажа како вредно средство за хемијата и пошироко бидејќи е растворливо во вода и етанол и е способно да делува како ...

Ослободување на моќта на пиромелитичниот дианхидрид (PMDA) во апликации со високи перформанси

Пиромелитичниот дијанхидрид (PMDA) е мултифункционално соединение кое игра витална улога во развојот на полиимидни смоли, филмови и облоги отпорни на топлина.Неговите уникатни својства ја прават неопходна суровина во различни апликации со високи перформанси, од флексибилни печатени кола...

Вовед во опсегот на примена на изобутил нитрит

Изобутил нитрит, исто така познат како 2-метилпропил нитрит, е соединение што широко се користи во различни индустрии.Оваа статија има за цел да го претстави опсегот на примена на изобутил нитрит и неговата употреба во различни области.Една од главните примени на изобутил нитрит е во фармацевтската индустрија.јас...